عمل جراحی آبسه مقعدی با روش های مختلف قابل انجام است. از روش های جراحی آبسه مقعدی می توان به لیزر پرتوان، تیغ جراحی و کوتر اشاره کرد. بهتر است عمل جراحی توسط متخصص جراحی عمومی و لیزر با تجربه انجام می گیرد. توصیه می کنیم که برای این نوع عمل جراحی سریع تر اقدام کنید. با این کار از عود کردن آبسه مقعدی جلوگیری خواهید کرد. البته با مراجعه به متخصص با تجربه و ماهر می توانید با استفاده از لیزر مانع از عود آبسه مقعدی شوید.
در گذشته برای عمل جراحی آبسه مقعدی بیمار تحت بیهوشی قرار می گرفت و یک شب در بیمارستان بستری می شد. اما امروزه با استفاده از روش های نوین و به صورت سرپایی این عمل جراحی انجام می شود. با استفاده از لیزرهای پرتوان و تحت بی حسی می توان آبسه مقعدی را درمان کرد.
متخصص جراحی عمومی و لیزر روز قبل از عمل جراحی برای بیمار شیاف تجویز می کند. شیاف به تخلیه کامل روده های بیمار کمک بسیاری می کند. در اینصورت بیمار بعد از عمل جراحی نیازی به اجابت مزاج نخواهد داشت. بیمار باید قبل از عمل جراحی موهای زائد ناحیه مورد نظر را کامل تمیز کند. مدت زمان جراحی آبسه مقعدی بین 20 تا 40 دقیقه می باشد. البته با استفاده از روش های نوین مدت زمان جراحی کاهش پیدا کرده است.
ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که آیا درمان آبسه مقعدی بدون جراحی امکان پذیر است؟ با توجه به اینکه درمان این بیماری بر پایه درناژ و تخلیه کامل آبسه مقعدی می باشد بدون عمل جراحی آبسه مقعدی نمی توان این بیماری را درمان کرد. البته روش های نوین از قبیل لیزر پرتوان جهت درمان آبسه مقعدی کاربرد دارند.
در برخی مواقع آبسه مقعدی می ترکد و بیمار این تصور را دارد که به جراحی نیاز ندارد. اما این تصور کاملا اشتباه است. بیمار باید هر چه سریع تر نسبت به تخلیه اصولی آبسه اقدام کند. در غیر اینصورت آبسه مقعدی مجددا عود کرده و حالت های دردناکی را برای شما ایجاد خواهد کرد. ممکن است بیمار با مصرف آنتی بیوتیک و مسکن درمان اصولی آبسه مقعدی را رها کند. اما این تصور کاملا اشتباه است. مصرف دارو راهکاری موقت جهت درمان آبسه مقعدی به حساب می آید. و اگر آبسه مقعدی درمان نشود منجر به بروز عارضه فیستول مقعدی می شود.
عمل جراحی آبسه مقعدی مانند سایر عمل های جراحی عوارض خاص خود را دارد. یکی از عوارض احتمالی جراحی آبسه مقعدی این است که پس از عمل جراحی امکان عفونت و یا عود مجدد آبسه در مقعد وجود دارد. در صورتیکه بخش بزرگی از مقعد تحت جراحی قرار بگیرد بیمار ممکن است دچار تنگی مقعد و یا بی اختیاری مقعد شود. برای کاهش عوارض جراحی آبسه مقعدی باید به محض مشاهده اولین علائم به پزشک متخصص جراحی عمومی مراجعه کنید. این امر مانع از درگیر شدن بخش وسیعی از مقعد به آبسه خواهد شد. توصیه می کنیم روش های نوین مثل لیزر آبسه مقعدی را برای درمان آبسه مقعدی انتخاب کنید. از دیگر عوارض عمل جراحی آبسه مقعدی می توان به ترشح خونی، درد و سوزش اشاره کرد. البته وجود این علائم برای بیمارانی که توسط کوتر جراحی شده اند تا دو هفته طبیعی است. توجه داشته باشید عوارض بعد از جراحی نسبت به قبل آن بسیار کمتر می باشد. بیماران می توانند با مصرف مسکن درد خود را کاهش دهند.
اگر بیمار نتواند عمل جراحی و تخلیه آبسه مقعدی را با بی حسی تحمل کند بیهوشی یا بی حسی اسپاینال پیشنهاد خواهد شد. همچنین اگر محیط مناسب عمل سرپایی آبسه وجود نداشته باشد بیمار بستری می شود. جراحی آبسه های ایسکیورکتال نیاز به بیهوشی و بستری بیمار دارند. بهتر است بیماران دیابتی نیز با لیزر و به روش بسته جراحی و درمان شوند. بیماران دارای ضعف سیستم ایمنی نیز نیاز به جراحی تحت بیهوشی و با بستری دارند.
کیست مویی با توجه به شرایطی که بر بیمار تحمیل می کند (مانند درد و…
تخلیه آبسه و برداشتن بافت آلوده با جراحی روش کلاسیک درمان آبسه های مقعدی است…
لیزر کیست مویی یکی از روش های درمانی نوین است که در سال های اخیر…
بواسیر یا هموروئید، یک مشکل شایع در زمینه سیستم گوارشی است که معمولاً با ورم…
لیزر فیستول مقعدی یک روش نسبتا جدید برای درمان بیماری فیستول می باشد. جراحی فیستول…
بواسیر نوعی بیماری مزمن است که به دلایل مختلف در هر فردی ایجاد می شود.نام…