هموروئید

هموروئید در بچه ها

بیماری هموروئید در بچه ها نیز مانند بزرگسالان دارای علائم مشابهی است. در واقع هموروئید وریدهای متورم در مقعد یا رکتوم هستند که می توانند در داخل مقعد (رکتوم) یا خارج از آن ایجاد شوند. علائم آن شامل خارش و درد در ناحیه مقعد است و گاهی اوقات زمانی که کودک مدفوع می کند ممکن است خونریزی نیز ایجاد شود. سوالی مهمی که ممکن است برای بسیاری از شما پیش آید این است که چه چیزی باعث هموروئید در کودکان می شود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت یبوست شایع ترین علت هموروئید در بچه ها است. هنگامی که مدفوع کودک به دلیل نوع رژیم غذایی سفت و خشک باشد، باعث می شود مدفوع کردن برای آنها سخت شود. همچنین نشستن طولانی مدت روی توالت و زور زدن می تواند باعث هموروئید در کودکان شود.

آیا برای درمان هموروئید در بچه ها باید به پزشک مراجعه شود ؟

اگر کودک هنگام مدفوع خونریزی داشت، برای درمان آن باید به پزشک مراجعه کنید. گاهی هموروئید در بچه ها موجب سیاه و چسبناک شدن مدفوع می گردد. در این حالت نیز باید به پزشک متخصص مراجعه شود. یبوست درمان نشده، درد و خارش زیاد نیز باید تحت نظر پزشک متخصص درمان شود. درمان های پزشکی و خانگی برای کنترل و درمان هموروئید در بچه ها در ادامه آورده شده است.

درمان پزشکی و خانگی هموروئید در بچه ها

از اولین درمان های پزشکی برای کنترل و درمان هموروئید در بچه ها، تجویز داروی  نرم کننده مدفوع توسط متخصص است. مصرف برخی از قرص ها، مدفوع کردن کودکان را آسانتر می کند. استفاده از کرم یا پماد برای تسکین درد و کاهش خارش و سوزش نیز از دیگر روش های درمانی برای کنترل این بیماری در کودکان است. تغییر رژیم غذایی کودک به نرم نگه داشتن مدفوع آنها کمک کند.

پوشیدن لباس های زیر گشاد به جریان یافتن هوا در اطراف مقعد کمک می کند و باعث جلوگیری از التهاب و خشک شدن آن ناحیه می گردد. برخی از کودکان اگر باسن خود را آب گرم خیس کنند، احساس بهتری دارند. بنابراین دوش روزانه می تواند به کاهش التهاب و علائم هموروئید در بچه ها کمک کند.

فرزندتان را بیش از 3 تا 5 دقیقه روی توالت ننشانید. نشستن بیش از حد طولانی در توالت فشار زیادی به وریدهای مقعد وارد می کند. همچنین روزی دو بار در ساعات مشخصی از کودک بخواهید که به توالت مراجعه کند و سعی کند که دفع مدفوع داشته باشد.

برای جلوگیری از ابتلای فرزندم به هموروئید چه کنم؟

بسیار مهم است که کودک خود را از یبوست دور نگه دارید. برای جلوگیری از یبوست و هموروئید در بچه ها، اقدامات زیر می تواند مفید باشد : فعال بودن و فعالیت بدنی داشتن در کودکان مهم است زیرا به آنها کمک می کند بهتر مدفوع کنند. دریافت فیبر و آب کافی تا بتوانند بدون زور زدن مدفوع کنند. پرهیز از نشستن طولانی مدت در توالت. اگر از توالت ایرانی استفاده می کنید، برای اینکه کودک شما راحت تر مدفوع کند، از یک چهارپایه بر روی سنگ توالت استفاده کنید. این کار موجب می شود هنگام مدفوع کردن، فشار کمتری به ناحیه رکتوم و بافت های اطراف مقعد کودک وارد شود. بنابراین درمان بواسیر با کنترل رژیم غذایی کودک همسو می باشد.

admin

پست های اخیر

درمان بواسیر با چند روش ساده

بواسیر یا هموروئید، یک مشکل شایع در زمینه سیستم گوارشی است که معمولاً با ورم…

1 ماه قبل

لیزر فیستول مقعدی

لیزر فیستول مقعدی یک روش نسبتا جدید برای درمان بیماری فیستول می باشد. جراحی فیستول…

1 ماه قبل

آنچه که باید درباره بواسیر بدانید

بواسیر نوعی بیماری مزمن است که به دلایل مختلف در هر فردی ایجاد می شود.نام…

2 ماه قبل

عمل جراحی فیستول مقعدی

عمل جراحی فیستول مقعدی برای درمان اتصال غیر طبیعی بین بافت های مقعد کاربرد دارد.…

2 ماه قبل

عمل جراحی بواسیر یا هموروئید

عمل جراحی بواسیر یا هموروئید یزمانی انجام می شود که بیمار به درمان های دارویی…

3 ماه قبل

همه چیز درباره کیست مویی پایین کمر

شایع ترین محل کیست موئی قسمت تحتانی ستون فقرات در ناحیه ساکروم می باشد بیماران…

5 سال قبل